maanantai 11. kesäkuuta 2012

Colourscapen takana Turussa

Colourscapen Suomeen saapuminen on monen tahon yhteistyön tulos. Turkulainen vastuutaho on Bryggman-insituutti. Käytännön järjestelyistä aitojen vuokraamisesta nippusiteiden hankintaan vastaa kahden hengen tuotantotiimi. Hanke tarjoaa lisäksi käytännön työkokemusta myös markkinoinnin opiskelijoille sekä työllistää tapahtuma-aikana Colourscapen toiminnassa englantilaisten apuna toimivan local teamin.

Colourscapen projektikoordinaattori Tiina on opiskellut muun muassa taidehistoriaa Turun yliopistossa ja tehnyt jo pitkään töitä kulttuurialalla. Viimeksi Tiina työskenteli kulttuuripääkaupunkivuodesta vastanneessa Turku 2011 -säätiössä viestinnän ja tuotannon parissa. Colourscapessa Tiinan vastuulla on projektin hallinta kokonaisuudessaan sisältäen kaikkea mahdollista lupa-asioista sähkökytkentöihin ja yhteydenpito eri toimijoiden välillä. Vapaa-ajalla Tiina toimii Aura Street Market ry:n puheenjohtajana ja soittaa kitaraa.

Tiina Ikeassa hankkeelle olennaisia pehmoparsakaaleja shoppaamassa
Tiinan apuna tuotantoassistenttina työskentelee Emilia, joka on Tiinan lailla Turun yliopiston kasvatteja. Myös Emilia on työskennellyt Turku 2011 -säätiöllä ja lisäksi kulttuuripääkaupunkivuoden vapaaehtoisena tiiminvetäjänä. Colourscape-hankkeessa Emilia hoitaa Tiinan apuna järjestelyjä yhteistyökumppaneiden hankinnasta olkien tilaamiseen. Vapaa-aikanaan Emilia kävelee ympyrää koiransa kanssa ja leipoo kakkuja.

Emilia Kupittaanpuistossa fiilistelemässä

1 kommentti: