perjantai 13. huhtikuuta 2012

Colourscape kommer tillbaka till Åbo!


COLOURSCAPE KOMMER TILLBAKA TILL ÅBO
17.7.-5.8.2012 / Kuppisparken

Colourscape består av ungefär hundra på varandra följande färggranna bubblor, som man kan gå omkring i och lyssna på musikframträdanden. Den är en jättelik vävnad av sammankopplade celler som bryter ljuset och framkallar en explosion av färger.

Colourscape presenterades första gången i de nordiska länderna förra året I Åbo och blev en stor succé. På grund av den stora efterfrågan återvänder Colourscape till Åbo 17.7.-5.8.2012. Colourscape blev för Åbos del ett av kulturhufvudstadsårets mest populära evenemang. Nu får alla de som inte hann besöka Colourscape I fjol – eller de som återigen vill uppleva de färgranna bubblorna – en ny möjlighet!

Närmare 16 000 åbobor och turister i alla åldrar besökte labyrinten förra året. Colourscape arrangeras i Åbo av Eye Music Trust (UK), vars specialitet är att skapa audiovisuella upplevelser. I Colourscape presenteras musik och konst på ett nytt och intressant sätt. Under de tre veckor, som evenemanget pågår, ges många konserter nästan dagligen. För musiken står såväl nationella som internationella musiker. I färglabyrinten arrangeras even olika färg- och musikworkshoppar. Evenemanget är en fortsättning på Europas kulturhuvudstadtsår 2011 i Åbo och administreras I år av Bryggmaninstitutet.

Program och öppningstider:

Måndag – stängt
Tisdag – kl. 14-18, workshoppar
Onsdag – kl. 14-18, workshoppar
Torsdag – kl. 13-18, liveuppträdande
Fredag - kl. 13-18, liveuppträdande
Lördag - kl. 13-18, liveuppträdande
Söndag - kl. 13-18, liveuppträdande
Av säkerhetsskäl måste Colourscape stängas vid hård vind.

Biljetter:

Vuxna 8 €
Barn (4-16 år) och rabattgrupper 5 €
Familjebiljett 20 €


Clourscape i Åbo 2011 (smoisala)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti