keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Colourscape tulee taas Turkuun!


 COLOURSCAPE TULEE TAAS TURKUUN
17.7.-5.8.2012 / Kupittaan puisto


Colourscape koostuu n. 100 värikkäästä kuplasta, jotka kytkeytyvät toisiinsa muodostaen värikkään labyrintin. Yleisö voi viettää aikaa kuplissa musiikkiesityksiä kuunnellen tai vain rentoutuen värimaailman parissa. Jättimäinen Colourscape-solukko siivilöi valon värien juhlaksi.

Colourscape esittäytyi viime vuonna ensimmäistä kertaa Pohjoismaissa ja saavutti valtaisan suosion. Suuren kysynnän takia tapahtuma palaa Turkuun 17.7.-5.8. Kesän 2011 aikana Colourscape oli yksi Turun Euroopan kulttuuripääkaupunkivuoden huippumenestyksistä. Tänä kesänä kaikilla, joilta Colourscape jäi viime vuonna näkemättä – ja niillä jotka haluavat uudestaan vaikuttua väreistä – on mahdollisuus astua sisään elämykselliseen kaleidoskooppiin!

Viime vuonna suomalaiset innostuivat käymään kolmen viikon aikana Colourscapessa 15 000 kävijän voimin. Englantilainen audiovisuaalisten elämysten tuottamiseen erikoistunut Eye Music Trust tuo Colourscapen Suomeen nyt toista kertaa. Colourscape esittelee musiikin ja taiteen uudessa, kiinnostavassa valossa. Värikkään elämyksen lisäksi Eye Music Trust tuo Kupittaan puistoon monipuolisen workshop-ohjelman ja pieniä livekonsertteja ainutlaatuisessa ympäristössä. Esiintyjinä tulee olemaan niin suomalaisia, kuin kansainvälisiäkin kokoonpanoja. Tapahtuma on jatkoa Euroopan kulttuuripääkaupunkivuodelle 2011 Turussa.

Ohjelma ja aukioloajat:

Maanantai - kiinni
Tiistai - auki klo 14-18, workshop
Keskiviikko - auki klo 14-18, workshop
Torstai - auki klo 13-18, live-esitys
Perjantai - auki klo 13-18, live-esitys
Lauantai - auki klo 13-18, live-esitys
Sunnuntai - auki klo 13-18, live-esitys

Kovalla tuulella Colourscape joudutaan pitämään turvallisuussyistä suljettuna.

Liput:

Aikuiset 8 €
Lapset (4-16v.) ja alennusryhmät 5 €
Perhelippu 20 €

Colourscape Turussa 2011 (Kuvaaja smoisala)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti