keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

18.7. Slavonic Tractor ja värikierroksia sekä kokeilevaa musiikkia koko perheelle

Tänään Colourscapessa esiintyy lauluyhtye Slavonic Tractor, joka maalailee alkukantaisia maailmoja moniäänisen bulgarialaisen kansanlaulun keinoin. Odotettavissa on myös kanteleen säveliä. Slavonic Tractor on Turussa vuonna 2004 perustettu kuoro, jonka perustamisen kimmokkeena toimi bulgarialainen naiskuorolaulu. Kuoro kuvailee itse olevansa pieni mutta äänekäs etnonaiskuoro. Yhtyeen ohjelmistoon kuuluu myös Suomen ja sukulaiskansojen musiikkia. Slavonic Tractor on ottanut osaa lukuisiin kansainvälisiin kuorokilpailuihin ja tullut palkituksi monta kertaa.

Lisätietoja:
http://www.slavonictractor.net/
http://www.myspace.com/slavonictractor

 

Ennen Slavonic Tractoria, yleisöllä on mahdollisuus ottaa osaa ohjattuun värikierrokseen tai kokeilla itse musisointia Michael Ormistonin johdolla. Värikierroksilla kierroksen vetäjä tutustuttaa katsojat värien maailmaan ja kerto mistä värit muodostuvat, millaista valo on ja miksi Colourscapen värit ovat juuri sellaiset kuin ovat. Michael Ormistonin musiikkityöpajassa taas yleisöllä on mahdollisuus tehdä itse musiikkia mielenkiintoisten soittimien avulla ja aistia sitä kautta Colourscape uudella tavalla. Myös perheen pienimmät nauttivat musisoinnista, kuten kuva eilisestä musiikkityöpajasta osoittaa!

Kuva: M. Saunders
Yleisön on mahdollista ottaa osaa vaikka kumpaankin ohjattuun ryhmään. Musiikkityöpaja kestää noin tunnin ja alkamisajat ovat klo 12.00 ja 13.00. Värikierrokset kestävät vajaan tunnin ja alkavat myös tasatunnein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti