lauantai 28. heinäkuuta 2012

28.7. Turku Modern jälkisessio

Tänään palataan musiikissa viime viikkoiseen Turku Moderniin kun Colourscapessa esiintyvät Esko Routamaa ja Topias Tiheäsalo & Jaakko Tolvi. Olemme yhteistyöstä hyvin innoissamme ja luvassa on varmasti upea musiikillinen elämys.

Viimeisen vuosikymmenen ajan sekä Tiheäsalo että Tolvi ovat toimineet aktiivisesti suomalaisen kokeellisen ja improvisoidun musiikin kentällä. Ensimmäinen tunnetaan mm. sooloesityksistään vapaasti improvisoivana kitaristina, jälkimmäinen taas pääasiassa free-rumpalina, mutta myös monipuolisena underground-rock- ja pop-muusikkona. Yhdessä he ovat soittaneet niin free-jazzia kuin hiljaisuuden rajoilla liikkuvaa improvisaatiota; sekä vapaata thrash-metallia että noisea.

Tiheäsalo ja Tolvi ovat soittaneet monien koti- ja ulkomaisten improvisoijien kanssa sekä tehneet musiikkia elokuvanäytöksiin ja tanssiesityksiin.

Colourscapessa duo improvisoi käyttäen kitaroita, syntetisaattoria ja live-elektroniikkaa klo 13-15.

Esko Routamaa on turkulainen DJ-legenda ja Hyperdelic Housers warehouse-veteraani. Routamaan ekslusiivista Colourscape-selektiota pääsee kuulemaan klo 15-17Ei kommentteja:

Lähetä kommentti