keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Local team


Colourscape Turku – local team

Colourscape Turussa työskentelee brittiläisen tiimin apuna paikallinen, Turussa asuvista nuorista aikuisista koostuva tiimi, joka sai koulutuksensa viime vuonna Danson Parkissa Lontoossa ja tulikasteensa Turku 2011 Colourscapessa.


Valtteri Virtanen

Valtteri on valmistunut vastikään ja työskentelee Taidegalleriassa. Hänen harrastuksiinsa kuuluu musiikin soittaminen. Colourscapessa on Valtterin mielestä parasta sen psykedeelisyys.



Susanna Eronen

Susanna opiskelee taiteen- ja kulttuurintutkimusta Turun yliopistossa ja harrastaa matkustamista. Susannan mielestä värejä ei voi olla koskaan liikaa ja Colourscapessa niihin pääsee tutustumaan myös aivan uusin tavoin.



Inkeri Halme

Inkeri opiskelee poliittista historiaa Turun yliopistossa. Inkeri harrastaa sirkusta, johon hän sai kipinän viime vuonna Colourscapen jälkeen. Hän pitää Colourscapesta, koska sen värit eivät koskaan petä ja se on joka kerta yhtä upea.



Elina Karvo

Elina opiskelee Turun yliopistossa kulttuurihistoriaa. Hän rakastaa brittiläistä audiovisuaalista populaarikulttuuria ja etenkin Sherlock Holmesia. Colourscapessa parasta on Elinan mielestä kaikki – aina mutaisella ruohokentällä rämpimisestä maailman ihanimpiin työkavereihin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti