tiistai 17. heinäkuuta 2012

Vauvojen värikylpytyöpajat

Kuva: K. NiemeläColourscape tarjoaa upean tilaisuuden väreihin tutustumiseen myös perheen pienimmille vauvojen värikylpytyöpajojen muodossa. Värikylpyjä järjestetään 24.7. ja 25.7. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet alla. Työpajat ovat suosittuja ja täyttyvät nopeasti, mutta vielä on tilaa jokaisessa ryhmässä. Kannattaa katsoa myös TSTV: aiheesta tekemä video osoitteessa: http://www.ts.fi/tstv/?id=9376323&type=recordvideo

Kuva: K. Niemelä

Tiistai 24.7. ja keskiviikko 25.7.
Klo 12-14: Vauvojen värikylpy.
Klo 12-13: Värikylpytyöpaja 3-11 kk vauvoille vanhempineen.
Klo 13-14 Värikylpytyöpaja 12-24 kk vauvoille vanhempineen.
HUOM! Ennakkoilmoittautumiset värikylpytyöpajoihin p. 044 9274625 tai colourscapeturku@gmail.com

Vauvojen värikylpytyöpajoissa tutkitaan ja koetaan värejä moniaistisena kokemuksena. Miltä väri tuntuu, miltä se kuulostaa tai maistuu? Väreihin tutustuminen ja visuaalinen iloittelu tapahtuvat kiireettömässä ympäristössä vauvan omaan tahtiin, ja koko perhe osallistuu yhdessä värin tarkasteluun. Materiaaleina käytetään arkisiakin asioita, kuten esimerkiksi tyynyjä, pahvilaatikoita, kankaita ja ilmapalloja. Tärkeintä värikylpytyöpajassa on yhdessä kokeminen, uuden ihmettely ja löytäminen. Värikylpytyöpajat on tarkoitettu 3-11 kk:n ikäisille ja 1-2 vuoden ikäisille. Tärkeää on, että vauva kykenee kannattelemaan omaa päätään.

Värikylpytyöpaja pohjautuu värikylpymetodiin, jonka on kehittänyt Porin lasten kulttuurikeskuksen Satakunnan lastenkulttuuriverkoston toiminnanjohtaja Päivi Setälä. Lisätietoja värikylpymetodista ja värikylvyistä: http://www.varikylpy.fi/Ei kommentteja:

Lähetä kommentti